Sisters in Business

Vil du legge opp en bukse, skifte glidelås eller sy puter av de gamle gardinene dine? Her får du hjelp! Vi selger også egne varer sydd av overskuddstekstiler. Hva med en ny veske laget av gamle seil. Unikt og kult!

Sisters in Business skaper arbeid for kvinner med innvandrerbakgrunn. Vi syr unike, bærekraftige og funksjonelle produkter til både privatpersoner og virksomheter. Vi er sterke og litt sårbare kvinner som vil jobbe, være en del av noe, bidra og utmerke oss. Vi er kvinner som har måttet kjempe mot tungrodde systemer og fastgrodde kjønnsrollemønstre. I Sisters in Business kan vi tre frem og ta den plass som vi fortjener. Sisters in Business er mer enn en jobb. Vi er et arbeidsfellesskap og et levende miljø.

Handler du hos oss er du med på å sikre at våre medarbeidere beholder sine jobber, og at vi kan få enda flere kolleger!

Besøk oss

En beskrivelse av dette bildet kommer.
En beskrivelse av dette bildet kommer.
En beskrivelse av dette bildet kommer.
En beskrivelse av dette bildet kommer.

Dette tilbyr vi

Reparasjon av klær

Vi kan hjelpe deg med reparasjoner som bytte av glidelås, sy i knapper, reparere hull, sy ut/inn bunader og selvsagt masse annet.

Vår egen kolleksjon

Kule, funksjonelle produkter i bærekraftig, tøff og tidløs denim er vår spesialitet. Alle våre produkter er lokalt produsert, kortreiste, bærekraftige og av høy kvalitet.

Hvordan virker omigjen?